Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Masterclass i ledergruppeutvikling

Thomas Nesset Midelfart og Henning Bang

Thomas Nesset Midelfart og Henning Bang.

Invitasjon til utviklingsprogram for interne og eksterne konsulenter.

Hva påvirker om ledergruppeutvikling har effekt? Hva er de klassiske utfordringene ledergrupper strever med, og hvordan kan man jobbe med disse utfordringene? Hvordan går man frem hvis man vil kartlegge hvordan en ledergruppe fungerer? Og hvordan formidle resultatene på en konstruktiv måte? Hvordan kan man tydeliggjøre ledergruppens formål, og sørge for at den bruker tiden sin på de riktige sakene? Hvordan kan man trene ledergruppens medlemmer til å utnytte forskjellighetene seg imellom? Hvordan øke den psykologiske tryggheten i ledergruppen? Og hvordan hjelpe ledergruppen til å lære av sine feil og suksesser og gjøre det naturlig for medlemmene å diskutere hvordan gruppen fungerer?

I perioden september-desember 2024 arrangerer vi den sjette runden av Masterclass i ledergruppeutvikling. Programmet er for deg som jobber med utvikling og veiledning av ledergrupper, enten det er som HR-rådgiver eller ekstern konsulent. Målet er å gi deg en oppdatering på den nyeste forskningen på ledergrupper, en verktøykasse med metoder og verktøy, samt være en arena for å diskutere problemstillinger og dilemmaer du står i som fasilitator for utviklingsprosesser i ledergrupper.

Programmet består av følgende elementer:

Første samling: 9.-10. september 2024

Oppstart kl. 10:00 første dag, og ferdig kl. 16 dag 2. Sted: Oslo sentrum.

Temaer som vil dekkes:

  • Grunnprinsipper for virksomt ledergruppearbeid.
  • Oppstart av utviklingsprosesser.
  • Trening på tolkning av effect profil og på gjennomgang av effect rapport med gruppens leder.
  • Utarbeidelse av ledergruppekontrakt
  • Arbeid med utnyttelse av forskjellighet og psykologisk trygghet i praksis.
  • Oppfølging utenom samlinger.

Mellomarbeid: September – desember 2024

I perioden mellom første og andre samling skal du gjennomføre en effect ledergruppeprofil på en selvvalgt ledergruppe. Du blir også del av en selvstyrt veiledningsgruppe, som møtes 2-3 ganger mellom samlingene (digitalt), og veileder hverandre på dilemmaer og utfordringer dere står i som ledergruppefasilitatorer

Andre samling: 2. desember 2024

Oppstart kl. 10:00 og ferdig kl. 17. Sted: Oslo sentrum.

På andre samling vil vi ha fokus på hvordan bruke verktøykassa du fikk på første samling i praksis, gjennom arbeid med ulike case og med problemstillinger.

Praktisk informasjon og vilkår

For påmelding eller mer informasjon om programmet sender du en epost til thomas@bangmidelfart.no

Pris for hele kurset er 34.000 NOK, inkludert 1 effect profil (veiledende pris på 8.800 NOK), boka «Effektive ledergrupper», arbeidshefte med verktøy for å utvikle ledergrupper, samt lunsj på samlingene.

Vi tar opp deltakere etter «førstemann til mølla»-prinsippet, og vi setter strek ved 20 deltakere. Kursavgiften skal betales innen 15. juni 2024.

Samlingene vil avholdes fysisk sentralt i Oslo. Ved eventuelle smittevernsrestriksjoner som hindrer fysisk gjennomføring vil kurset gjennomføres digitalt.

Merk 1: Det er bindende påmelding, og ved avmelding etter 1. august eller manglende oppmøte, gis det ingen refusjon for kursavgiften. Avmeldingen må være skriftlig.

Merk 2: Deltakelse på Masterclass forutsetter at du er sertifisert i ledergruppeprofilen effect.

Er du ikke det i dag, men ønsker å delta, må du i forkant av kurset gjennomføre et «forkurs».
Forkurset er på 2 timer, og du må delta enten 21. august kl. 0900-1100 eller 23. august kl. 0900-1100. Forkurset gjennomføres digitalt. Forkurset og Masterclass sammen vil føre til at man blir sertifisert i effect.

Pris for forkurset er 5.000 NOK

 

Bli kontaktet

Ønsker du en mer effektiv og velfungerende ledergruppe? Lurer du på hvordan du kan utvikle organisasjonens kultur? Trenger du å styrke deg selv eller dine ledere i lederrollen? Vi hjelper deg med å gjennomføre utviklingsprosesser som fører til reell verdiskapning i din virksomhet.