Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Referanser

«Bang & Midelfart har gjort VGs ledelse bedre rustet til å navigere gjennom store omveltninger i mediebransjen. VG gikk i 2018-2019 fra å være et autonomt selskap til å bli del av en kompleks matriseorganisasjon. Ledergruppen måtte endre arbeidsform. Tydelige mål, bedre samhandling, effektive møter og gjennomføringskraft var avgjørende. Uten Bang & Midelfarts bidrag ville ikke ledergruppen hatt samme forutsetninger for å lykkes.»

Gard Steiro, ansvarlig redaktør / administrerende direktør, VG.

 

 

«Oppfatter at det er en stor faglig stolthet hos dere. Dere gjør alt dere kan for å på levere på oppdraget, og legger inn det som kreves for at det skal skje.»

Odd Arild Grefstad, konsernsjef, Storebrand.

 

«Vi har vært meget godt fornøyd med det dere har gjort for oss. Dere holder tråden, følger opp fra samling til samling slik at det ikke bare blir et «stunt», er tydelig der det trengs, og utfordrer oss på en positiv måte.»

Tore Prestegard, administrerende direktør, Sykehusapotekene.

 

 

«Tusen takk for godt og nyttig samarbeid! Ledergruppen har utviklet seg og det var god måloppnåelse! Samtidig har det vært en fornøyelse.»

Kristin Nilsen, kommunaldirektør, Bærum kommune.

 

 

«Det har vært en stor fornøyelse å arbeide med dere. Dere fungerer virkelig godt som coach for oss alle – tydelig i tilbakemeldingene, men også med et smil i øyet og med god interaksjon med teamet!»

Søren Brinck, administrerende direktør, Carlsberg DK.

 

 

«Bang&Midelfart er veldig bra og har bidratt til å bygge en mer effektiv ledergruppe som har mye større åpenhet, mindre politiske spill og bedre evne til å sette felles mål.»

Thor Gjermund Eriksen, kringskastingssjef, NRK.

 

 

«Bang&Midelfart har gitt coaching til våre ledere og trent organisasjonen i å gi utviklende tilbakemeldinger. Deres engasjerende og fine form kombinert med dyp forståelse for næringsvirksomheten gjør at de treffer godt, og alltid gir utbytte.»

Anne Helene Osberg, partner og direktør HR, Advokatfirmaet Selmer AS.

 

«Vi er begeistret over bidraget deres til ledergruppen! Dere kombinerer forskningsbasert lederutvikling, med et intelligent, varmt og humoristisk blikk på lederrollen. Med fokus og ivaretakelse av den enkelte, har dere stimulert til godt teamarbeid. Bidraget deres har vært både nødvendig og avhengighetsskapende.»

Cecilie Daae, direktør, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

 

 

«Prosessen med dere har vært veldig lærerik og nyttig. Vi har etablert en samlet forståelse av våre felles utfordringer, fått kunnskap om egen og andres atferd, og vesentlig bedret dialogen oss i mellom»

Morten Mowe, klinikkleder Medisinsk klinikk, Oslo Universitetssykehus HF.

 

 

Noen av virksomhetene vi har jobbet med:

                                                                                                             

Bli kontaktet

Ønsker du en mer effektiv og velfungerende ledergruppe? Lurer du på hvordan du kan utvikle organisasjonens kultur? Trenger du å styrke deg selv eller dine ledere i lederrollen? Vi hjelper deg med å gjennomføre utviklingsprosesser som fører til reell verdiskapning i din virksomhet.