Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Boklansering «Kjære leder»

Foto: Titt Melhuus/Kagge Forlag

Når: 27. mars 2023, kl. 1700-1830
Hvor: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Kjære alle gode kunder og samarbeidspartnere

Velkommen til boklansering av «Kjære leder. Slik får du det beste, ut av de fleste», som avholdes på Litteraturhuset 27. mars kl. 1700-1830.

Når to psykologer bor og jobber sammen, er det duket for fagprat døgnet rundt. Vi har i tillegg en jobb hvor vi får se på nært hold hva som utgjør ledelse i praksis, og resultatet av denne kombinasjonen måtte bli en bok. Ambisjonen har vært å gi ledere en praktisk bruksbok med kunnskap om hva som utgjør god ledelse, skrevet på en lettfattelig måte. I tillegg ønsker vi å gi ledere kunnskap om hva man kan gjøre for å utvikle seg i rollen sin. Ofte er det ikke nok å vite hva god ledelse er, det er også viktig å vite noe om hvordan man kommer seg dit.

Arrangementet er gratis, og som de to nerdene vi er, så ønsker vi å gi deg noe faglig. Det blir derfor et foredrag, hvor vi gå inn i noen av kjerneelementene fra boken. I tillegg blir det en anledning for å treffe lederkolleger fra andre firmaer, og til å få et rykende ferskt og signert eksemplar av boken.

For påmelding: Send oss en mail på boklansering@bangmidelfart.no (det er dessverre et sterkt begrenset antall plasser, så første mann til mølla).

Boken kan allerede nå bestilles på følgende link: https://bok.norli.no/leder

Kjøper du den nå vil du være blant de første som får boken, og vi vil også signere den til deg.

Håper å se deg på Litteraturhuset i slutten av mars!

Varme hilsener fra Gitte og Thomas


For mer info se https://kagge.no/produkt/ukategorisert/kjaere-leder/#tab-description.

Kjære leder: Denne boken er til deg! Det finnes ikke én genial strategi som er avgjørende for hvilken betydning du som leder får. Det er de små tingene du gjør hver eneste dag som faktisk betyr noe. Les denne boken for å lære hvordan du kan få det beste ut av de fleste!

Thomas og Gitte Nesset Midelfart er blant Norges fremste ledelseseksperter, og jobber nært med norske ledere. I Kjære leder får du en balansert og brukervennlig oversikt over de nyttigste teoriene og teknikkene som kan gi deg motiverte og trygge medarbeidere, enten du er leder for en stor bedrift eller avdelingsleder i offentlig sektor.

Bli kontaktet

Ønsker du en mer effektiv og velfungerende ledergruppe? Lurer du på hvordan du kan utvikle organisasjonens kultur? Trenger du å styrke deg selv eller dine ledere i lederrollen? Vi hjelper deg med å gjennomføre utviklingsprosesser som fører til reell verdiskapning i din virksomhet.